De organisatie

RVG Real Estate is een actieve vastgoedbelegger en ontwikkelaar, gespecialiseerd in residentieel vastgoed. Actief sinds 1996 heeft RVG een sterke naam en reputatie opgebouwd, en het vermogen ontwikkelt om snel en doortastend te handelen. Vanuit ons kantoor in de omgeving van Arnhem werkt een dynamisch en vakkundig team dagelijks aan de verwerving, het beheer, de herpositionering, participatie in verkoop en de ontwikkeling van projecten in zowel Nederland als Duitsland. Dit in combinatie met een groot en betrouwbaar partnernetwerk maakt het mogelijk strategisch te ontwikkelen. Daarmee wordt bij elk project optimaal rendement behaald, ongeacht de grootte of complexiteit. Onze kernwaardes staan daarbij voorop.

Even voorstellen: Theo Jansen

Theo is al sinds de jaren ’80 actief als belegger en ontwikkelaar, hij heeft lange tijd de eindverantwoording gedragen voor onder andere RVG. Hij is tevens eigenaar en directeur van Jansen Beheer B.V. Dit bedrijf beheert alle woningen van RVG, maar ook van andere beleggers en woningcorporaties. Jansen Beheer B.V. is een specialist binnen het vakgebied en wordt als out-performer geroemd door collega-beleggers.

Onze kernwaardes:

Integer en deskundig
Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen een scherp oog voor potentieel ontwikkeld, maar zijn wij ook in staat strategisch te ontwikkelen. Gedetailleerde voorspellingen, gedegen onderzoek en doortastend kunnen handelen dragen onmiskenbaar bij aan de verhoging van het rendement. Transparantie, een stevig netwerk van betrouwbare partners en professionaliteit in alle facetten vormen hierbij de fundamentele basis.

Duurzaam en toekomst-gericht
Bij al onze projecten vragen wij ons af hoe we zo duurzaam mogelijk kunnen ontwikkelen. Daarmee doelen we niet alleen op het milieu, maar ook op economische, sociale en ruimtelijke waarden die hiermee samenhangen.

Bij RVG denken we aan morgen. In de huidige maatschappij  is het immers essentieel om in te kunnen spelen op de constant-veranderende markt(behoeften) en toekomstgerichte oplossingen te kunnen bieden. Stevig staan en tegelijkertijd mee kunnen bewegen.

Bewoners en omwonenden centraal

Zowel bij de ontwikkeling als het beheer van vastgoed staan bewoners en omwonenden centraal. Zij worden actief betrokken bij de plannen en krijgen altijd de kans zich uit te spreken. Een verbetering van wooncomfort en straatbeeld zijn een must bij élk project. Meer over de bewoners vindt u hier.